Mokyklos rekvizitai Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Mob.: 8 640 79107,
8 640 59414
El. paštas mokykla@vezaiciai.lt
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre
|
Girininkų skyrius
15 DIENŲ VALGIARAŠTIS
4-6 m. amžiaus vaikams ir 6-10 m. amžiaus vaikams
Maistas tiekiamas termosuose
1 savaitė
1 savaitė |
Patiekalo pavadinimas |
Pirmadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis),Virtos bulvės, Salotos burokėlių, gėrimas su obuolių sultimis, Vaisiai. |
Antradienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis), Grietinė, tarkuotos morkos su cukrumi gėrimas su obuolių sultimis,Vaisiai, |
Trečiadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Malta kiauliena su kmynais(„ Berželis“), Virtos bulvės,
Salotos kopūstų. Gėrimas su obuolių sultimis, Vaisiai |
Ketvirtadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Mėsos - grikių troškinys (tausojantis), Burokėlių salotos , obuolių kompotas. Vaisiai, |
Penktadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Troškinta žuvis su daržovėmis (jūros lydeka) (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių, gėrimas su obuolių sultimis, Vaisiai |
2 savaitė
2 savaitė |
Patiekalo pavadinimas |
Pirmadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Guliašas kiaulienos (tausojantis), Virtos bulvės, Salotos morkų su majonezu ir obuoliais, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai |
Antradienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis), Grietinė, tarkuotos morkos su cukrumi, Gėrimas su obuolių sultimis. Vaisiai, J |
Trečiadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Kiaulienos kotletai troškinti su raudonuoju padažu (tausoantis),
Virtos bulvės, Salotos kopūstų Obuolių ir kriaušių kompotas, Vaisiai |
Ketvirtadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Plovas su kiauliena (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai |
Penktadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Malta kiauliena su morkų įdaru (Maltas volelis su morkomis), Virtos bulvės, Salotos konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai |
3 savaitė
3 savaitė |
Patiekalo pavadinimas |
Pirmadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Troškinta paukštiena su padažu (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių. Sultys vynuogių, Vaisiai |
Antradienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Jautienos kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų Sviestas,. Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai, |
|
|
Trečiadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Balandėliai su mėsa ir grietinės –pomidorų padažu (tausojantis),
Virtos bulvės, Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai |
Ketvirtadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Varškės apkepas. Saldus grietinės padažas. Obuolių sulčių gėrimas . Tarkuotos morkos su cukrumi .Vaisiai |
Penktadienis |
|
Pietūs – 10.30 val. |
Kepsnys malta jautiena ir kiauliena troškinta(tausojantis) („Svogūnėlis“), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos morkų su česnakais. Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai |
Komentarai negalimi.
|
|