Mokyklos rekvizitai

Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Tel.: (8 46) 45 8232,
(8 46) 45 8150
Faks. (8 46) 45 8232
El. paštas vezaiciumokykla@gmail.com
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre

Pamokų laikas

1. 8:00 - 8:45
2. 8:55 - 9:40
3. 10:00 - 10:45
4. 11:15 - 12:00
5. 12:10 - 12:55
6. 13:05 - 13:50
7. 14:00 - 14:45
8. 14:50 - 15:35

 

2019 birželio mėn.
P A T K P Š S
« Geg    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sustok, akimirka …

2017-10-25-09-55-40 img_6168 img_7297 img_20190601_114214_resized_20190602_070009313 img_8627 img_4349 p1150674 img_9131 img_2565 img_4299 OLYMPUS DIGITAL CAMERA img_1288 img_0741 img_2383 rugsejo1-126 img_2993 img_20190601_112044_resized_20190602_070009201 img_0223 gandrai-12 img_4799 img_5184 img_9034 img_3322 img_3194 img_20181120_094053 img_0377 img_3092 img_0691 img_9364 es-459 img_5727 img_0677 img_8156 img_3468 img_6711 img_4871 img_8588 es-450 img_7723 20190417_100409

Girininkų skyrius

15 DIENŲ VALGIARAŠTIS

4-6 m. amžiaus vaikams ir 6-10 m. amžiaus vaikams

Maistas tiekiamas termosuose

1 savaitė

1 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs – 10.30 val. Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis),Virtos bulvės, Salotos burokėlių, gėrimas su obuolių sultimis, Vaisiai.
Antradienis
Pietūs – 10.30 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis), Grietinė, tarkuotos morkos su cukrumi gėrimas su obuolių sultimis,Vaisiai,
Trečiadienis
Pietūs – 10.30 val. Malta kiauliena su kmynais(„ Berželis“), Virtos bulvės, 

Salotos kopūstų. Gėrimas su obuolių sultimis, Vaisiai

Ketvirtadienis
Pietūs  – 10.30 val. Mėsos -  grikių troškinys (tausojantis), Burokėlių salotos , obuolių kompotas.  Vaisiai,
Penktadienis
Pietūs  – 10.30 val. Troškinta žuvis su daržovėmis (jūros lydeka) (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių, gėrimas su obuolių sultimis, Vaisiai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

2 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs  – 10.30 val. Guliašas kiaulienos (tausojantis), Virtos bulvės, Salotos  morkų su majonezu ir obuoliais, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs – 10.30 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis), Grietinė,  tarkuotos morkos su cukrumi, Gėrimas su obuolių sultimis. Vaisiai, J
Trečiadienis
Pietūs  – 10.30 val. Kiaulienos kotletai troškinti su raudonuoju padažu (tausoantis)

Virtos bulvės, Salotos kopūstų  Obuolių ir kriaušių kompotas, Vaisiai

Ketvirtadienis
Pietūs  – 10.30 val. Plovas su kiauliena (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai
Penktadienis
Pietūs – 10.30 val. Malta kiauliena su morkų įdaru (Maltas volelis su morkomis), Virtos bulvės, Salotos konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

3 savaitė

3 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs – 10.30 val. Troškinta paukštiena su padažu (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių.  Sultys vynuogių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs – 10.30 val. Jautienos kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų  Sviestas,. Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai,
Trečiadienis
Pietūs – 10.30 val. Balandėliai su mėsa ir grietinės –pomidorų padažu (tausojantis), 

Virtos bulvės, Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

Ketvirtadienis
Pietūs – 10.30 val. Varškės apkepas. Saldus grietinės padažas. Obuolių sulčių gėrimas . Tarkuotos morkos su cukrumi .Vaisiai
Penktadienis
Pietūs – 10.30 val. Kepsnys malta jautiena ir kiauliena troškinta(tausojantis) („Svogūnėlis“), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos  morkų su česnakais. Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

 

 

 

 

 

Komentarai negalimi.