Mokyklos rekvizitai

Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Tel.: (8 46) 45 8232,
(8 46) 45 8150
Faks. (8 46) 45 8232
El. paštas vezaiciumokykla@gmail.com
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre

Pamokų laikas

1. 8:00 - 8:45
2. 8:55 - 9:40
3. 10:00 - 10:45
4. 11:15 - 12:00
5. 12:10 - 12:55
6. 13:05 - 13:50
7. 14:00 - 14:45
8. 14:50 - 15:35

 

2019 spalio mėn.
P A T K P Š S
« Rgs    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Sustok, akimirka …

img_2988 img_7289 img_6101 img_2661 img_2897 img_2960 img_0524 img_8485 img_1403 protai-8 dav img_9852 img_6242 futbolas-373 img_7239 img_9173 img_9669 img_5861 img_1288 img_4635 img_5550 img_6036 img_4363 dsc_5133 img_9097 img_9448 SAMSUNG CAMERA PICTURES img_4507 2011-04-05-44 img_4600 img_9461 img_8849 img_8958 20190927_123840 img_1274 img_3501 img_1910 img_7900 img_4486 mokytojai-49

Girininkų skyrius

15 DIENŲ VALGIARAŠTIS

4-6 m. amžiaus vaikams ir 6-10 m. amžiaus vaikams

Maistas tiekiamas termosuose

1 savaitė

1 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs – 10.30 val. Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis),Virtos bulvės, Salotos burokėlių, gėrimas su obuolių sultimis, Vaisiai.
Antradienis
Pietūs – 10.30 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis), Grietinė, tarkuotos morkos su cukrumi gėrimas su obuolių sultimis,Vaisiai,
Trečiadienis
Pietūs – 10.30 val. Malta kiauliena su kmynais(„ Berželis“), Virtos bulvės, 

Salotos kopūstų. Gėrimas su obuolių sultimis, Vaisiai

Ketvirtadienis
Pietūs  – 10.30 val. Mėsos -  grikių troškinys (tausojantis), Burokėlių salotos , obuolių kompotas.  Vaisiai,
Penktadienis
Pietūs  – 10.30 val. Troškinta žuvis su daržovėmis (jūros lydeka) (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių, gėrimas su obuolių sultimis, Vaisiai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

2 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs  – 10.30 val. Guliašas kiaulienos (tausojantis), Virtos bulvės, Salotos  morkų su majonezu ir obuoliais, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs – 10.30 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis), Grietinė,  tarkuotos morkos su cukrumi, Gėrimas su obuolių sultimis. Vaisiai, J
Trečiadienis
Pietūs  – 10.30 val. Kiaulienos kotletai troškinti su raudonuoju padažu (tausoantis)

Virtos bulvės, Salotos kopūstų  Obuolių ir kriaušių kompotas, Vaisiai

Ketvirtadienis
Pietūs  – 10.30 val. Plovas su kiauliena (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai
Penktadienis
Pietūs – 10.30 val. Malta kiauliena su morkų įdaru (Maltas volelis su morkomis), Virtos bulvės, Salotos konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

3 savaitė

3 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs – 10.30 val. Troškinta paukštiena su padažu (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių.  Sultys vynuogių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs – 10.30 val. Jautienos kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų  Sviestas,. Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai,
Trečiadienis
Pietūs – 10.30 val. Balandėliai su mėsa ir grietinės –pomidorų padažu (tausojantis), 

Virtos bulvės, Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

Ketvirtadienis
Pietūs – 10.30 val. Varškės apkepas. Saldus grietinės padažas. Obuolių sulčių gėrimas . Tarkuotos morkos su cukrumi .Vaisiai
Penktadienis
Pietūs – 10.30 val. Kepsnys malta jautiena ir kiauliena troškinta(tausojantis) („Svogūnėlis“), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos  morkų su česnakais. Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

 

 

 

 

 

Komentarai negalimi.