Mokyklos rekvizitai

Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Tel.: (8 46) 45 8232,
(8 46) 45 8150
Faks. (8 46) 45 8232
El. paštas vezaiciumokykla@gmail.com
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre

Pamokų laikas

1. 8:00 - 8:45
2. 8:55 - 9:40
3. 10:00 - 10:45
4. 11:15 - 12:00
5. 12:10 - 12:55
6. 13:05 - 13:50
7. 14:00 - 14:45
8. 14:50 - 15:35

 

2019 birželio mėn.
P A T K P Š S
« Geg    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Sustok, akimirka …

p1330993 img_7911 img_1933 img_4492 img_7265 img_8503 img_8723 20190305_102223 img_0239 20180504_114407 img_5365 img_8590 img_3866 img_20190308_090746 img_8023 img_1482 20190602_224543 img_2691 img_6733 gandrai-1 p1340660 rugsejo1-268 img_0129 img_20190509_115717 20180321_115609 img_7173 img_0417 img_6202 img_9396 img_7872 img_8142 img_9567 p1340666 kaziukas-29 img_8760 img_5577 img_1225 img_1223 p1330996 img_4864

11 m. ir vyresni (pietūs)

11m. – bei vyresnio amžiaus nemokamai maitinantiems mokiniams

1 savaitė

1 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis), Sviestas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų salotos su česnakais, konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sultys, Vaisiai.
Kiaulienos kepsnys (nugarinė), Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu,morkų salotos su česnakais, konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sultys, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis), Grietinė, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Kefyras ,Vaisiai, Jogurtas
Kepta paukštienos filė su džiuvesėliais, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, agurkai, Sviestas, Ananasų sultys,Vaisiai, Jogurtas.
Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Jautienos troškinys su padažu (tausojantis) (Befstrogenas),  Virtos bulvės, Salotos burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Įvairių vaisių ir morkų sultys, Vaisiai
Malta kiauliena su kmynais(„ Berželis“), Virtos bulvės, Sviestas, 

Salotos morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Įvairių vaisių ir morkų sultys, Vaisiai

Ketvirtadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Mėsos -  grikių troškinys (tausojantis), Burokėlių salotos su aliejaus padažu,marinuoti agurkai, Sultys apelsinų, Vaisiai, Jogurtas
Varškės apkepas, Saldus grietinės padažas, Salotos  morkos , obuoliai, majonezas, Sultys apelsinų, Vaisiai, Jogurtas
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Bulvių plokštainis su kiauliena, Sviesto – grietinės padažas, Marinuoti agurkai, Sultys vynuogių, Vaisiai
Troškinta žuvis su daržovėmis (jūros lydeka) (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių su aliejaus padažu, Žaliųjų žirnelių salotos, Sultys vynuogių, Vaisiai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

2 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Guliašas kiaulienos (tausojantis), Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai
Maltas paukštienos šnicelis, Virtos bulvės, Sviestas, Agurkai, pomidorai, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis), Grietinė, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Kefyras, Vaisiai, Jogurtas
„Beržo“kotletas (jautiena, kiauliena), Virtos bulvės, Sviestas, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu,marinuoti agurkai 

Sultys vynuogių, Vaisiai, Jogurtas

Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Kiaulienos kotletai troškinti su raudonuoju padažu (tausoantis)

Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, Obuolių ir kriaušių kompotas, Vaisiai

„Žemaičių“ blynai su kiauliena, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Sviesto – grietinės padažas, Kefyras, Vaisiai
Ketvirtadienis
Pietūs 9,40 – 12.00 val. Plovas su kiauliena (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Apkeptas natūralus kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Mėsos -  daržovių troškinys (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Malta kiauliena su morkų įdaru (Maltas volelis su morkomis), Virtos bulvės, Sviesto ir grietinės padažas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais,konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

3 savaitė

3 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Troškinta paukštiena su padažu (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos kopūstų su morkomis ir obuoliais, morkų su česnaku , burokėlių salotos su aliejaus padažu, Sultys vynuogių, Vaisiai
Malta kiauliena su įdaru :sūriu ir kiaušiniu kotletas („Svetainės“), Biri ryžių kruopų košė, Salotos kopūstų su morkomis ir obuoliais, morkų su česnaku, pomidorai, Sultys vynuogių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. „Kaimiški“ didžkukuliai(tarkuotų bulvių masė su varškės ir mėsos įdaru), (tausojantis), Grietinė, Agurkai, pomidorai, Kefyras, Vaisiai
Jautienos kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, agurkai, Sviestas, Ananasų sultys, Vaisiai, Jogurtas
Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Balandėliai su mėsa ir grietinės –pomidorų padažu (tausojantis), 

Virtos bulvės, Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Glaistytas varškės sūrelis „Magija“, Vaisiai

Kiaulienos nugarinė su paukštienos įdaru (Trakų suktinukai), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su agurkais ir pomidorais, morkų salotos su česnakais, marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas. Vaisiai
Ketvirtadienis
Pietūs 9,40 – 12.00 val. Paukštienos kepinukai, Virtos bulvės, Sviestas, Salotos morkų su česnakais,burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Obuolių kompotas, Vaisiai
Cepelinai virtų bulvių su kiauliena (tausojantis), Grietinė,Žaliųjų žirnelių salotos su majonezu, Kefyras, Vaisiai
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Kepsnys malta jautiena ir kiauliena troškinta(tausojantis) („Svogūnėlis“), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu,burokėlių su marinuotais agurkais ir žaliais žirneliais,agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai
Kepta žuvis, Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, burokėlių su marinuotais agurkais ir žaliais žirneliais, agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

 

 

Komentarai negalimi.