Mokyklos rekvizitai

Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Tel.: (8 46) 45 8232,
(8 46) 45 8150
Faks. (8 46) 45 8232
El. paštas vezaiciumokykla@gmail.com
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre

Pamokų laikas

1. 8:00 - 8:45
2. 8:55 - 9:40
3. 10:00 - 10:45
4. 11:15 - 12:00
5. 12:10 - 12:55
6. 13:05 - 13:50
7. 14:00 - 14:45
8. 14:50 - 15:35

 

2018 spalio mėn.
P A T K P Š S
« Rgs    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Sustok, akimirka …

img_4954 europos-76 dsc_5533 futbolas-140 20180928_121559 img_6394 OLYMPUS DIGITAL CAMERA gandrai-26 img_3468 img_9553 img_2224 img_1823 img_20180521_135037 img_6429 img_8580 img_2142 img_4643 img_3265 p1330536 knyga-031 dscf2920 img_5878 p1330535 knyga-098 img_4297 img_8516 p1330538 img_2448 futbolas-205 mokytojai-41 img_4863 p1330533 13230343_237519146618888_2870351116244960427_n img_0784 img_6344 2011-04-05-24 img_9121 img_5047 img_2378 img_2918

11 m. ir vyresni (pietūs)

11m. – bei vyresnio amžiaus nemokamai maitinantiems mokiniams

1 savaitė

1 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis), Sviestas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų salotos su česnakais, konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sultys, Vaisiai.
Kiaulienos kepsnys (nugarinė), Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu,morkų salotos su česnakais, konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sultys, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis), Grietinė, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Kefyras ,Vaisiai, Jogurtas
Kepta paukštienos filė su džiuvesėliais, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, agurkai, Sviestas, Ananasų sultys,Vaisiai, Jogurtas.
Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Jautienos troškinys su padažu (tausojantis) (Befstrogenas),  Virtos bulvės, Salotos burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Įvairių vaisių ir morkų sultys, Vaisiai
Malta kiauliena su kmynais(„ Berželis“), Virtos bulvės, Sviestas, 

Salotos morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Įvairių vaisių ir morkų sultys, Vaisiai

Ketvirtadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Mėsos -  grikių troškinys (tausojantis), Burokėlių salotos su aliejaus padažu,marinuoti agurkai, Sultys apelsinų, Vaisiai, Jogurtas
Varškės apkepas, Saldus grietinės padažas, Salotos  morkos , obuoliai, majonezas, Sultys apelsinų, Vaisiai, Jogurtas
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Bulvių plokštainis su kiauliena, Sviesto – grietinės padažas, Marinuoti agurkai, Sultys vynuogių, Vaisiai
Troškinta žuvis su daržovėmis (jūros lydeka) (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių su aliejaus padažu, Žaliųjų žirnelių salotos, Sultys vynuogių, Vaisiai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

2 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Guliašas kiaulienos (tausojantis), Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai
Maltas paukštienos šnicelis, Virtos bulvės, Sviestas, Agurkai, pomidorai, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis), Grietinė, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Kefyras, Vaisiai, Jogurtas
„Beržo“kotletas (jautiena, kiauliena), Virtos bulvės, Sviestas, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu,marinuoti agurkai 

Sultys vynuogių, Vaisiai, Jogurtas

Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Kiaulienos kotletai troškinti su raudonuoju padažu (tausoantis)

Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, Obuolių ir kriaušių kompotas, Vaisiai

„Žemaičių“ blynai su kiauliena, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Sviesto – grietinės padažas, Kefyras, Vaisiai
Ketvirtadienis
Pietūs 9,40 – 12.00 val. Plovas su kiauliena (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Apkeptas natūralus kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Mėsos -  daržovių troškinys (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Malta kiauliena su morkų įdaru (Maltas volelis su morkomis), Virtos bulvės, Sviesto ir grietinės padažas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais,konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

3 savaitė

3 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Troškinta paukštiena su padažu (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos kopūstų su morkomis ir obuoliais, morkų su česnaku , burokėlių salotos su aliejaus padažu, Sultys vynuogių, Vaisiai
Malta kiauliena su įdaru :sūriu ir kiaušiniu kotletas („Svetainės“), Biri ryžių kruopų košė, Salotos kopūstų su morkomis ir obuoliais, morkų su česnaku, pomidorai, Sultys vynuogių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. „Kaimiški“ didžkukuliai(tarkuotų bulvių masė su varškės ir mėsos įdaru), (tausojantis), Grietinė, Agurkai, pomidorai, Kefyras, Vaisiai
Jautienos kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, agurkai, Sviestas, Ananasų sultys, Vaisiai, Jogurtas
Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Balandėliai su mėsa ir grietinės –pomidorų padažu (tausojantis), 

Virtos bulvės, Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Glaistytas varškės sūrelis „Magija“, Vaisiai

Kiaulienos nugarinė su paukštienos įdaru (Trakų suktinukai), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su agurkais ir pomidorais, morkų salotos su česnakais, marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas. Vaisiai
Ketvirtadienis
Pietūs 9,40 – 12.00 val. Paukštienos kepinukai, Virtos bulvės, Sviestas, Salotos morkų su česnakais,burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Obuolių kompotas, Vaisiai
Cepelinai virtų bulvių su kiauliena (tausojantis), Grietinė,Žaliųjų žirnelių salotos su majonezu, Kefyras, Vaisiai
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Kepsnys malta jautiena ir kiauliena troškinta(tausojantis) („Svogūnėlis“), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu,burokėlių su marinuotais agurkais ir žaliais žirneliais,agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai
Kepta žuvis, Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, burokėlių su marinuotais agurkais ir žaliais žirneliais, agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

 

 

Komentarai negalimi.