Mokyklos rekvizitai

Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Tel.: (8 46) 45 8232,
(8 46) 45 8150
Faks. (8 46) 45 8232
El. paštas vezaiciumokykla@gmail.com
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre

Pamokų laikas

1. 8:00 - 8:45
2. 8:55 - 9:40
3. 10:00 - 10:45
4. 11:15 - 12:00
5. 12:10 - 12:55
6. 13:05 - 13:50
7. 14:00 - 14:45
8. 14:50 - 15:35

 

2019 balandžio mėn.
P A T K P Š S
« Kov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Sustok, akimirka …

img_0932 img_1189 img_1675 img_6552 img_7251 img_6845 img_0752 img_5880 img_6589 futbolas-294 img_4517 dsc_5535 img_9617 20180122_163120 img_1984 img_8341 20180928_104258 kaziukas-25 img_5987 20190305_081614 protai-20 img_4939 img_0947 futbolas-293 img_6121 img_8550 img_8833 20190111_134836 img_0263 2011-04-05-3 img_9262 img_9626 img_3429 img_2911 img_7835 img_3031 img_6208 img_6447 p1330730 isukis2-19

11 m. ir vyresni (pietūs)

11m. – bei vyresnio amžiaus nemokamai maitinantiems mokiniams

1 savaitė

1 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis), Sviestas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų salotos su česnakais, konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sultys, Vaisiai.
Kiaulienos kepsnys (nugarinė), Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu,morkų salotos su česnakais, konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sultys, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis), Grietinė, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Kefyras ,Vaisiai, Jogurtas
Kepta paukštienos filė su džiuvesėliais, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, agurkai, Sviestas, Ananasų sultys,Vaisiai, Jogurtas.
Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Jautienos troškinys su padažu (tausojantis) (Befstrogenas),  Virtos bulvės, Salotos burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Įvairių vaisių ir morkų sultys, Vaisiai
Malta kiauliena su kmynais(„ Berželis“), Virtos bulvės, Sviestas, 

Salotos morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Įvairių vaisių ir morkų sultys, Vaisiai

Ketvirtadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Mėsos -  grikių troškinys (tausojantis), Burokėlių salotos su aliejaus padažu,marinuoti agurkai, Sultys apelsinų, Vaisiai, Jogurtas
Varškės apkepas, Saldus grietinės padažas, Salotos  morkos , obuoliai, majonezas, Sultys apelsinų, Vaisiai, Jogurtas
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Bulvių plokštainis su kiauliena, Sviesto – grietinės padažas, Marinuoti agurkai, Sultys vynuogių, Vaisiai
Troškinta žuvis su daržovėmis (jūros lydeka) (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių su aliejaus padažu, Žaliųjų žirnelių salotos, Sultys vynuogių, Vaisiai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

2 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Guliašas kiaulienos (tausojantis), Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai
Maltas paukštienos šnicelis, Virtos bulvės, Sviestas, Agurkai, pomidorai, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis), Grietinė, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Kefyras, Vaisiai, Jogurtas
„Beržo“kotletas (jautiena, kiauliena), Virtos bulvės, Sviestas, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu,marinuoti agurkai 

Sultys vynuogių, Vaisiai, Jogurtas

Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Kiaulienos kotletai troškinti su raudonuoju padažu (tausoantis)

Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, Obuolių ir kriaušių kompotas, Vaisiai

„Žemaičių“ blynai su kiauliena, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Sviesto – grietinės padažas, Kefyras, Vaisiai
Ketvirtadienis
Pietūs 9,40 – 12.00 val. Plovas su kiauliena (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Apkeptas natūralus kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Mėsos -  daržovių troškinys (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Malta kiauliena su morkų įdaru (Maltas volelis su morkomis), Virtos bulvės, Sviesto ir grietinės padažas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais,konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

3 savaitė

3 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Troškinta paukštiena su padažu (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos kopūstų su morkomis ir obuoliais, morkų su česnaku , burokėlių salotos su aliejaus padažu, Sultys vynuogių, Vaisiai
Malta kiauliena su įdaru :sūriu ir kiaušiniu kotletas („Svetainės“), Biri ryžių kruopų košė, Salotos kopūstų su morkomis ir obuoliais, morkų su česnaku, pomidorai, Sultys vynuogių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. „Kaimiški“ didžkukuliai(tarkuotų bulvių masė su varškės ir mėsos įdaru), (tausojantis), Grietinė, Agurkai, pomidorai, Kefyras, Vaisiai
Jautienos kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, agurkai, Sviestas, Ananasų sultys, Vaisiai, Jogurtas
Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Balandėliai su mėsa ir grietinės –pomidorų padažu (tausojantis), 

Virtos bulvės, Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Glaistytas varškės sūrelis „Magija“, Vaisiai

Kiaulienos nugarinė su paukštienos įdaru (Trakų suktinukai), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su agurkais ir pomidorais, morkų salotos su česnakais, marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas. Vaisiai
Ketvirtadienis
Pietūs 9,40 – 12.00 val. Paukštienos kepinukai, Virtos bulvės, Sviestas, Salotos morkų su česnakais,burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Obuolių kompotas, Vaisiai
Cepelinai virtų bulvių su kiauliena (tausojantis), Grietinė,Žaliųjų žirnelių salotos su majonezu, Kefyras, Vaisiai
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Kepsnys malta jautiena ir kiauliena troškinta(tausojantis) („Svogūnėlis“), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu,burokėlių su marinuotais agurkais ir žaliais žirneliais,agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai
Kepta žuvis, Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, burokėlių su marinuotais agurkais ir žaliais žirneliais, agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

 

 

Komentarai negalimi.