Mokyklos rekvizitai Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Mob.: 8 640 79107,
8 640 59414
El. paštas mokykla@vezaiciai.lt
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre
|
11 m. ir vyresni (pietūs)
11m. – bei vyresnio amžiaus nemokamai maitinantiems mokiniams
1 savaitė
1 savaitė |
Patiekalo pavadinimas |
Pirmadienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis), Sviestas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų salotos su česnakais, konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sultys, Vaisiai. |
|
Kiaulienos kepsnys (nugarinė), Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu,morkų salotos su česnakais, konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sultys, Vaisiai |
Antradienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis), Grietinė, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Kefyras ,Vaisiai, Jogurtas |
|
Kepta paukštienos filė su džiuvesėliais, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, agurkai, Sviestas, Ananasų sultys,Vaisiai, Jogurtas. |
Trečiadienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Jautienos troškinys su padažu (tausojantis) (Befstrogenas), Virtos bulvės, Salotos burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Įvairių vaisių ir morkų sultys, Vaisiai |
|
Malta kiauliena su kmynais(„ Berželis“), Virtos bulvės, Sviestas,
Salotos morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Įvairių vaisių ir morkų sultys, Vaisiai |
Ketvirtadienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Mėsos - grikių troškinys (tausojantis), Burokėlių salotos su aliejaus padažu,marinuoti agurkai, Sultys apelsinų, Vaisiai, Jogurtas |
|
Varškės apkepas, Saldus grietinės padažas, Salotos morkos , obuoliai, majonezas, Sultys apelsinų, Vaisiai, Jogurtas |
Penktadienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Bulvių plokštainis su kiauliena, Sviesto – grietinės padažas, Marinuoti agurkai, Sultys vynuogių, Vaisiai |
|
Troškinta žuvis su daržovėmis (jūros lydeka) (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių su aliejaus padažu, Žaliųjų žirnelių salotos, Sultys vynuogių, Vaisiai |
2 savaitė
2 savaitė |
Patiekalo pavadinimas |
Pirmadienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Guliašas kiaulienos (tausojantis), Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai |
|
Maltas paukštienos šnicelis, Virtos bulvės, Sviestas, Agurkai, pomidorai, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai |
Antradienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis), Grietinė, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Kefyras, Vaisiai, Jogurtas |
|
„Beržo“kotletas (jautiena, kiauliena), Virtos bulvės, Sviestas, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu,marinuoti agurkai
Sultys vynuogių, Vaisiai, Jogurtas |
Trečiadienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Kiaulienos kotletai troškinti su raudonuoju padažu (tausoantis),
Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, Obuolių ir kriaušių kompotas, Vaisiai |
|
„Žemaičių“ blynai su kiauliena, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Sviesto – grietinės padažas, Kefyras, Vaisiai |
Ketvirtadienis |
|
Pietūs 9,40 – 12.00 val. |
Plovas su kiauliena (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“ |
|
Apkeptas natūralus kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“ |
Penktadienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Mėsos - daržovių troškinys (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“ |
|
Malta kiauliena su morkų įdaru (Maltas volelis su morkomis), Virtos bulvės, Sviesto ir grietinės padažas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais,konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai |
3 savaitė
3 savaitė |
Patiekalo pavadinimas |
Pirmadienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Troškinta paukštiena su padažu (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos kopūstų su morkomis ir obuoliais, morkų su česnaku , burokėlių salotos su aliejaus padažu, Sultys vynuogių, Vaisiai |
|
Malta kiauliena su įdaru :sūriu ir kiaušiniu kotletas („Svetainės“), Biri ryžių kruopų košė, Salotos kopūstų su morkomis ir obuoliais, morkų su česnaku, pomidorai, Sultys vynuogių, Vaisiai |
Antradienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
„Kaimiški“ didžkukuliai(tarkuotų bulvių masė su varškės ir mėsos įdaru), (tausojantis), Grietinė, Agurkai, pomidorai, Kefyras, Vaisiai |
|
Jautienos kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, agurkai, Sviestas, Ananasų sultys, Vaisiai, Jogurtas |
Trečiadienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Balandėliai su mėsa ir grietinės –pomidorų padažu (tausojantis),
Virtos bulvės, Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Glaistytas varškės sūrelis „Magija“, Vaisiai |
|
Kiaulienos nugarinė su paukštienos įdaru (Trakų suktinukai), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su agurkais ir pomidorais, morkų salotos su česnakais, marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas. Vaisiai |
Ketvirtadienis |
|
Pietūs 9,40 – 12.00 val. |
Paukštienos kepinukai, Virtos bulvės, Sviestas, Salotos morkų su česnakais,burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Obuolių kompotas, Vaisiai |
|
Cepelinai virtų bulvių su kiauliena (tausojantis), Grietinė,Žaliųjų žirnelių salotos su majonezu, Kefyras, Vaisiai |
Penktadienis |
|
Pietūs 9.40 – 12.00 val. |
Kepsnys malta jautiena ir kiauliena troškinta(tausojantis) („Svogūnėlis“), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu,burokėlių su marinuotais agurkais ir žaliais žirneliais,agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai |
|
Kepta žuvis, Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, burokėlių su marinuotais agurkais ir žaliais žirneliais, agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai |
Komentarai negalimi.
|
|