Mokyklos rekvizitai

Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Mob.: 8 640 79107,
8 640 59414
El. paštas vezaiciumokykla@gmail.com
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre

Pamokų laikas

1. 8:00 - 8:45
2. 8:55 - 9:40
3. 10:00 - 10:45
4. 11:15 - 12:00
5. 12:10 - 12:55
6. 13:05 - 13:50
7. 14:00 - 14:45
8. 14:50 - 15:35

 

2020 sausio mėn.
P A T K P Š S
« Gru    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Sausio 13

img_8898 img_8883 img_8870 img_8900 img_8867 img_8889 img_8868 img_8866 img_8872 img_93 img_8885 img_904

Sustok, akimirka …

img_8488 img_8443 img_8366 img_8491 img_8594 img_8429 img_8397 img_8373 20191218_140242 img_8489 img_8477 img_8625 img_8626 img_8399 img_8566 img_8614 img_8589 img_8573 img_8622 img_8599 img_8603 img_8448 20191218_134437 img_8584 img_8476 img_8591 img_8619 img_8344 img_8368 img_8376 img_8630 img_8321 20191218_130213 img_8454 img_8393 img_8355 img_8353 img_8610 img_8585 img_8456 img_8332 img_8581 img_8408 img_8575 img_8414 img_8385 img_8430 img_8382 img_8326 img_8325 img_8383 img_8475 img_8431 img_8421 img_641 img_8341 img_8480 img_8490 img_8365 img_8481 img_8441 img_8486 img_8561

11 m. ir vyresni (pietūs)

11m. – bei vyresnio amžiaus nemokamai maitinantiems mokiniams

1 savaitė

1 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis), Sviestas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų salotos su česnakais, konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sultys, Vaisiai.
Kiaulienos kepsnys (nugarinė), Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu,morkų salotos su česnakais, konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sultys, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis), Grietinė, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Kefyras ,Vaisiai, Jogurtas
Kepta paukštienos filė su džiuvesėliais, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, agurkai, Sviestas, Ananasų sultys,Vaisiai, Jogurtas.
Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Jautienos troškinys su padažu (tausojantis) (Befstrogenas),  Virtos bulvės, Salotos burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Įvairių vaisių ir morkų sultys, Vaisiai
Malta kiauliena su kmynais(„ Berželis“), Virtos bulvės, Sviestas, 

Salotos morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Įvairių vaisių ir morkų sultys, Vaisiai

Ketvirtadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Mėsos -  grikių troškinys (tausojantis), Burokėlių salotos su aliejaus padažu,marinuoti agurkai, Sultys apelsinų, Vaisiai, Jogurtas
Varškės apkepas, Saldus grietinės padažas, Salotos  morkos , obuoliai, majonezas, Sultys apelsinų, Vaisiai, Jogurtas
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Bulvių plokštainis su kiauliena, Sviesto – grietinės padažas, Marinuoti agurkai, Sultys vynuogių, Vaisiai
Troškinta žuvis su daržovėmis (jūros lydeka) (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos burokėlių su aliejaus padažu, Žaliųjų žirnelių salotos, Sultys vynuogių, Vaisiai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

2 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Guliašas kiaulienos (tausojantis), Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai
Maltas paukštienos šnicelis, Virtos bulvės, Sviestas, Agurkai, pomidorai, Gėrimas obuolių sulčių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis), Grietinė, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Kefyras, Vaisiai, Jogurtas
„Beržo“kotletas (jautiena, kiauliena), Virtos bulvės, Sviestas, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu,marinuoti agurkai 

Sultys vynuogių, Vaisiai, Jogurtas

Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Kiaulienos kotletai troškinti su raudonuoju padažu (tausoantis)

Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, burokėlių su aliejaus padažu, Obuolių ir kriaušių kompotas, Vaisiai

„Žemaičių“ blynai su kiauliena, Morkų salotos su obuoliais ir majonezu, Sviesto – grietinės padažas, Kefyras, Vaisiai
Ketvirtadienis
Pietūs 9,40 – 12.00 val. Plovas su kiauliena (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Apkeptas natūralus kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Obuolių sultys, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Mėsos -  daržovių troškinys (tausojantis), Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai, Glaistytas varškės sūrelis vanilės skonio „Magija“
Malta kiauliena su morkų įdaru (Maltas volelis su morkomis), Virtos bulvės, Sviesto ir grietinės padažas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais,konservuoti žalieji žirneliai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

3 savaitė

3 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Troškinta paukštiena su padažu (tausojantis), Biri ryžių kruopų košė, Salotos kopūstų su morkomis ir obuoliais, morkų su česnaku , burokėlių salotos su aliejaus padažu, Sultys vynuogių, Vaisiai
Malta kiauliena su įdaru :sūriu ir kiaušiniu kotletas („Svetainės“), Biri ryžių kruopų košė, Salotos kopūstų su morkomis ir obuoliais, morkų su česnaku, pomidorai, Sultys vynuogių, Vaisiai
Antradienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. „Kaimiški“ didžkukuliai(tarkuotų bulvių masė su varškės ir mėsos įdaru), (tausojantis), Grietinė, Agurkai, pomidorai, Kefyras, Vaisiai
Jautienos kotletas, Virtos bulvės, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, morkų su česnakais, agurkai, Sviestas, Ananasų sultys, Vaisiai, Jogurtas
Trečiadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Balandėliai su mėsa ir grietinės –pomidorų padažu (tausojantis), 

Virtos bulvės, Marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Glaistytas varškės sūrelis „Magija“, Vaisiai

Kiaulienos nugarinė su paukštienos įdaru (Trakų suktinukai), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su agurkais ir pomidorais, morkų salotos su česnakais, marinuoti agurkai, Obuolių sulčių gėrimas. Vaisiai
Ketvirtadienis
Pietūs 9,40 – 12.00 val. Paukštienos kepinukai, Virtos bulvės, Sviestas, Salotos morkų su česnakais,burokėlių su aliejaus padažu, marinuoti agurkai, Obuolių kompotas, Vaisiai
Cepelinai virtų bulvių su kiauliena (tausojantis), Grietinė,Žaliųjų žirnelių salotos su majonezu, Kefyras, Vaisiai
Penktadienis
Pietūs 9.40 – 12.00 val. Kepsnys malta jautiena ir kiauliena troškinta(tausojantis) („Svogūnėlis“), Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu,burokėlių su marinuotais agurkais ir žaliais žirneliais,agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai
Kepta žuvis, Virtos bulvės, Sviestas, Salotos kopūstų su aliejaus padažu, burokėlių su marinuotais agurkais ir žaliais žirneliais, agurkai, Obuolių sulčių gėrimas, Vaisiai

 

 

 

 

Komentarai negalimi.