Mokyklos rekvizitai

Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Tel.: (8 46) 45 8232,
(8 46) 45 8150
Faks. (8 46) 45 8232
El. paštas vezaiciumokykla@gmail.com
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre

Pamokų laikas

1. 8:00 - 8:45
2. 8:55 - 9:40
3. 10:00 - 10:45
4. 11:15 - 12:00
5. 12:10 - 12:55
6. 13:05 - 13:50
7. 14:00 - 14:45
8. 14:50 - 15:35

 

2019 balandžio mėn.
P A T K P Š S
« Kov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Sustok, akimirka …

img_0890 img_8054 img_7101 img_4017 img_0109 img_8517 knyga-200 img_5199 kaziukas-14 img_1604 img_9548 img_1155 img_2980 img_2217 blynai-45 img_6555 img_7604 img_9392 gandrai-28 img_6473 img_0937 img_9372 img_7052 img_9392 img_8106 knyga-060 img_0179 gandrai-11 img_7341 img_5426 img_20181116_113718 img_8656 img_8913 img_0270 futbolas-333 img_2095 img_1290 SAMSUNG CAMERA PICTURES p1330993 img_5896

11 m. ir vyresni (pusryčiai ir pietūs)

11m. – bei vyresnio amžiaus nemokamai maitinantiems mokiniams

Pusryčiai ir pietūs

1 savaitė

1 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta manų kruopų košė. Uogienė.Kakava su kondensuotu pienu
Pietūs 12.10 val. Pupelių sriuba. Duona (balta). Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis) Virtos bulvės Sviesto – grietinės padažas.  Salotos burokėlių. Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Kvietinių dribsnių košė. Uogienė. Arbata .Vaisiai.
Pietūs 12.10 val. Trinta daržovių sriuba. Batonas. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis).  Sviesto – grietinės padažas Tarkuotos morkos su sukrumi. Kefyras.
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta ryžių kruopų košė su razinomis Sviestas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis.Duona (balta). Malta kiauliena su kmynais„ Berželis“, Virtos bulvės. Sviestas .Salotos kopūstų su aliejaus padažu,įvairių vaisių ir morkų syltys.Vaisiai
Ketvirtadienis
Pusryčiai 8.40 val. Omletas su sūriu. Pomidorai. Batonas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Rūgštynių sriuba su bulvėmis, Duona (balta), Mėsos -  grikių troškinys (tausojantis), Marinuoti agurkai, Sultys  apelsinų 100%  Vaisiai
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Kepti varškėčiai  Uogienė . Arbata
Pietūs 12.10 val. Barščiai su bulvėmis. Duona (balta). Bulvių plokštainis su kiauliena. Grietinė. Marinuoti agurkai.Sultys vynuogių. Vaisiai

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

2 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta grikių kruopų košė (tausojantis). Sviestas. Kakava su kondensuotu pienu.
Pietūs 12.10 val. Žirnių sriuba. Duona (balta). Kiaulienos guliašas su padažu (tausojantis). Virtos bulvės. Salotos morkų su česnaku. Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai.
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Blynai su obuoliais. Uogienė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Pertrinta paukštienos sriuba. Duona (balta). Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis).  Sviesto – grietinės padažas Tarkuotos morkos su sukrumi. Kefyras. Vaisiai.
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta perlinių kruopų košė. Sviestas. Arbata .Vaisiai
Pietūs 12.10 val. Šv. kopūstų sriuba su bulvėmis. Duona (balta). Kiaulienos malti kotletai troškinti su raudonu padažu  (tausojantis). Virtos bulvės. Salotos kopūstų. Šviežių obuolių ir kriaušių kompotas
Ketvirtadienis
Pusryčiai 8.40 val. Lietiniai su vaisiais. Grietinė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Barščiai su pupelėmis ir bulvėmis. Duona (balta). Plovas su kiauliena. Marinuoti agurkai. Obuolių sultys. Vaisiai
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Varškės kukulaičiai. Grietinė. Arbata.
Pietūs 12.10 val. Perlinių kruopų sriuba. Duona (balta). Malta kiaul. su morkų įdaru. Salotos burokėlių. Virtos bulvės Sviesto – grietinės padažas Įvairių vaisių gėrimas Vaisiai

 

 

 

3 savaitė

3 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta avižinių dribsnių košė. Uogienė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Raugintų kopūstų sriuba. Duona (balta). Troškinta paukštiena su padažu. Biri ryžių kruopų košė. Salotos morkų su česnaku. Sultys vynuogių.Vaisiai
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Penkių grūdų dribsnių košė. Uogienė. Arbata.  Vaisiai
Pietūs 12.10 val. Makaronų sriuba. Batonas. „Kaimiški“ didžkukuliai. Grietinė. Tarkuotos morkos su cukrumi. Kefyras
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Virti makaronai su sviestu. Sviesto – grietinės padažas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Perlinių kruopų sriuba su bulvėmis. Duona (balta). Balandėliai  su kiauliena (tausojantis). Virtos bulvės. Marinuoti agurkai. Gėrimas obuolių sulčių.Vaisiai
Ketvirtadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta kukurūzų kruopų košė. Sviestas. Kakava su kondensuotu pienu
Pietūs 12.10 val. Daržovių sriuba. Duona (balta). Malta paukšt. filė su kiauš.,krak.,majon. plakiniu (Paukštienos kepinukas) Virtos bulvės. Sviestas. Salotos morkų su česnakais ir majonezu Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Kepta žuvis. Agurkai, pomidorai. Batonas. Kakava su kondensuotu pienu Vaisiai
Pietūs 12.10 val. Barščiai su pupelėmis. Duona (balta). Maltas kiaulienos ir jautienos  kotketas (Svogūnėlis).Virtos bulvės. Sviestas. Morkų salotos su česnakais ir majonezu. Gėrimas iš obuolių sulčių

 

 

 

 

Komentarai negalimi.