Mokyklos rekvizitai

Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Tel.: (8 46) 45 8232,
(8 46) 45 8150
Faks. (8 46) 45 8232
El. paštas vezaiciumokykla@gmail.com
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre

Pamokų laikas

1. 8:00 - 8:45
2. 8:55 - 9:40
3. 10:00 - 10:45
4. 11:15 - 12:00
5. 12:10 - 12:55
6. 13:05 - 13:50
7. 14:00 - 14:45
8. 14:50 - 15:35

 

2019 spalio mėn.
P A T K P Š S
« Rgs    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Sustok, akimirka …

img_2911 img_5778 img_2203 img_3226 img_3447 img_8512 futbolas-373 img_20190604_145932 img_2741 img_8879 img_8477 img_6153 img_6738 knyga-067 img_0115 img_5636 es-450 img_4492 europos-109 img_2030 img_7878 img_0286 futbolas-253 2018-02-09-10-11-22 img_3343 img_8197 img_5765 img_3242 img_7684 img_9877 img_0495 img_0499 knyga-143 img_5741 img_2268 img_8676 img_7207 img_0910 img_3437 2011-04-05-18

11 m. ir vyresni (pusryčiai ir pietūs)

11m. – bei vyresnio amžiaus nemokamai maitinantiems mokiniams

Pusryčiai ir pietūs

1 savaitė

1 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta manų kruopų košė. Uogienė.Kakava su kondensuotu pienu
Pietūs 12.10 val. Pupelių sriuba. Duona (balta). Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis) Virtos bulvės Sviesto – grietinės padažas.  Salotos burokėlių. Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Kvietinių dribsnių košė. Uogienė. Arbata .Vaisiai.
Pietūs 12.10 val. Trinta daržovių sriuba. Batonas. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis).  Sviesto – grietinės padažas Tarkuotos morkos su sukrumi. Kefyras.
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta ryžių kruopų košė su razinomis Sviestas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis.Duona (balta). Malta kiauliena su kmynais„ Berželis“, Virtos bulvės. Sviestas .Salotos kopūstų su aliejaus padažu,įvairių vaisių ir morkų syltys.Vaisiai
Ketvirtadienis
Pusryčiai 8.40 val. Omletas su sūriu. Pomidorai. Batonas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Rūgštynių sriuba su bulvėmis, Duona (balta), Mėsos -  grikių troškinys (tausojantis), Marinuoti agurkai, Sultys  apelsinų 100%  Vaisiai
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Kepti varškėčiai  Uogienė . Arbata
Pietūs 12.10 val. Barščiai su bulvėmis. Duona (balta). Bulvių plokštainis su kiauliena. Grietinė. Marinuoti agurkai.Sultys vynuogių. Vaisiai

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

2 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta grikių kruopų košė (tausojantis). Sviestas. Kakava su kondensuotu pienu.
Pietūs 12.10 val. Žirnių sriuba. Duona (balta). Kiaulienos guliašas su padažu (tausojantis). Virtos bulvės. Salotos morkų su česnaku. Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai.
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Blynai su obuoliais. Uogienė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Pertrinta paukštienos sriuba. Duona (balta). Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis).  Sviesto – grietinės padažas Tarkuotos morkos su sukrumi. Kefyras. Vaisiai.
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta perlinių kruopų košė. Sviestas. Arbata .Vaisiai
Pietūs 12.10 val. Šv. kopūstų sriuba su bulvėmis. Duona (balta). Kiaulienos malti kotletai troškinti su raudonu padažu  (tausojantis). Virtos bulvės. Salotos kopūstų. Šviežių obuolių ir kriaušių kompotas
Ketvirtadienis
Pusryčiai 8.40 val. Lietiniai su vaisiais. Grietinė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Barščiai su pupelėmis ir bulvėmis. Duona (balta). Plovas su kiauliena. Marinuoti agurkai. Obuolių sultys. Vaisiai
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Varškės kukulaičiai. Grietinė. Arbata.
Pietūs 12.10 val. Perlinių kruopų sriuba. Duona (balta). Malta kiaul. su morkų įdaru. Salotos burokėlių. Virtos bulvės Sviesto – grietinės padažas Įvairių vaisių gėrimas Vaisiai

 

 

 

3 savaitė

3 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta avižinių dribsnių košė. Uogienė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Raugintų kopūstų sriuba. Duona (balta). Troškinta paukštiena su padažu. Biri ryžių kruopų košė. Salotos morkų su česnaku. Sultys vynuogių.Vaisiai
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Penkių grūdų dribsnių košė. Uogienė. Arbata.  Vaisiai
Pietūs 12.10 val. Makaronų sriuba. Batonas. „Kaimiški“ didžkukuliai. Grietinė. Tarkuotos morkos su cukrumi. Kefyras
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Virti makaronai su sviestu. Sviesto – grietinės padažas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Perlinių kruopų sriuba su bulvėmis. Duona (balta). Balandėliai  su kiauliena (tausojantis). Virtos bulvės. Marinuoti agurkai. Gėrimas obuolių sulčių.Vaisiai
Ketvirtadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta kukurūzų kruopų košė. Sviestas. Kakava su kondensuotu pienu
Pietūs 12.10 val. Daržovių sriuba. Duona (balta). Malta paukšt. filė su kiauš.,krak.,majon. plakiniu (Paukštienos kepinukas) Virtos bulvės. Sviestas. Salotos morkų su česnakais ir majonezu Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Kepta žuvis. Agurkai, pomidorai. Batonas. Kakava su kondensuotu pienu Vaisiai
Pietūs 12.10 val. Barščiai su pupelėmis. Duona (balta). Maltas kiaulienos ir jautienos  kotketas (Svogūnėlis).Virtos bulvės. Sviestas. Morkų salotos su česnakais ir majonezu. Gėrimas iš obuolių sulčių

 

 

 

 

Komentarai negalimi.