Mokyklos rekvizitai

Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Tel.: (8 46) 45 8232,
(8 46) 45 8150
Faks. (8 46) 45 8232
El. paštas vezaiciumokykla@gmail.com
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre

Pamokų laikas

1. 8:00 - 8:45
2. 8:55 - 9:40
3. 10:00 - 10:45
4. 11:05 - 11:50
5. 12:05 - 12:50
6. 13:00 - 13:45
7. 13:55 - 14:40

 

2018 gegužės mėn.
P A T K P Š S
« Bal    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Sustok, akimirka …

img_8891 dsc_5560 img_0916 img_6986 img_9075 gandrai-9 p1150980 kaziukas-45 img_6756 20180321_130108 img_8853 blynai-5 img_6715 img_8627 simtadienis-1 received_1759508117433806 img_9809 europos-105 2011-04-05-47 protai-2 img_0234 img_9006 p1150652 mokytojai-0 img_9286 2011-04-05-13 blynai-17 p1330899 img_6733 img_20171129_122935 mykolas-zvejys img_7869 europos-15 img_6210 OLYMPUS DIGITAL CAMERA img_9329 blynai-45 isukis2-28 mokytojai-45 mokytojai-46

Priešmokyklinukai

Priešmokyklinio amžiaus vaikams 6 m.

1 savaitė

1 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta manų kruopų košė. Uogienė.Kakava su kondensuotu pienu
Pietūs 12.10 val. Pupelių sriuba. Duona (balta). Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis) Virtos bulvės Sviesto – grietinės padažas.  Salotos burokėlių. Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai
Pavakariai 15.30 val. Riestainiai „Kaimiški“ „Javinė“ .Arbata be cukraus
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Kvietinių dribsnių košė. Uogienė. Arbata .Vaisiai.
Pietūs 12.10 val. Trinta daržovių sriuba. Batonas. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis).  Sviesto – grietinės padažas Tarkuotos morkos su sukrumi. Kefyras.
Pavakariai 15.30 val. Pieniška makaronų sriuba Batonas
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta ryžių kruopų košė su razinomis Sviestas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis.Duona (balta). Malta kiauliena su kmynais„ Berželis“, Virtos bulvės. Sviestas .Salotos kopūstų su aliejaus padažu,įvairių vaisių ir morkų syltys.
Pavakariai 15.30 val. Plėšomos sūrio lazdelės  PIK – NIK. Vaisiai
Ketvirtadienis Vaisiai bananai
Pusryčiai 8.40 val. Omletas su sūriu. Pomidorai. Batonas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Rūgštynių sriuba su bulvėmis, Duona (balta), Mėsos -  grikių troškinys (tausojantis), Marinuoti agurkai, Sultys  apelsinų 100%
Pavakariai 15.30 val. Kopūstų ir pomidorų salotos su aliejaus padažu  Batonas Vaisiai
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Kepti varškėčiai  Uogienė . Arbata
Pietūs 12.10 val. Barščiai su bulvėmis. Duona (balta). Bulvių plokštainis su kiauliena. Grietinė. Marinuoti agurkai.Sultys vynuogių.
Pavakariai 15.30 val. Jogurtas Magija  2,5% Vaisiai

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

2 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta grikių kruopų košė (tausojantis). Sviestas. Kakava su kondensuotu pienu.
Pietūs 12.10 val. Žirnių sriuba. Duona (balta). Kiaulienos guliašas su padažu (tausojantis). Virtos bulvės. Salotos morkų su česnaku. Gėrimas obuolių sulčių.
Pavakariai 15.30 val. 22% varškės sūrelis „Magija“ Vaisiai.
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Blynai su obuoliais. Uogienė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Pertrinta paukštienos sriuba. Duona (balta). Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis).  Sviesto – grietinės padažas Tarkuotos morkos su sukrumi. Kefyras.
Pavakariai 15.30 val. Kopūstų salotos su morkomis ir obuoliais, ir majonezu.  Batonas Arbata be cukraus Vaisiai.
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta perlinių kruopų košė. Sviestas. Arbata .Vaisiai
Pietūs 12.10 val. Šv. kopūstų sriuba su bulvėmis. Duona (balta). Kiaulienos malti kotletai troškinti su raudonu padažu  (tausojantis). Virtos bulvės. Salotos kopūstų. Šviežių obuolių ir kriaušių kompotas
Pavakariai 15.30 val. Varškės spygliukai (tausojantis)  Grietinė . Arbata
Ketvirtadienis
Pusryčiai 8.40 val. Lietiniai su vaisiais. Grietinė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Barščiai su pupelėmis ir bulvėmis. Duona (balta). Plovas su kiauliena. Marinuoti agurkai. Obuolių sultys.
Pavakariai 15.30 val. Pieniška ryžių kruopų sriuba. Batonas. Vaisiai
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Varškės kukulaičiai. Grietinė. Arbata.
Pietūs 12.10 val. Perlinių kruopų sriuba. Duona (balta). Malta kiaul. su morkų įdaru. Salotos burokėlių. Virtos bulvės Sviesto – grietinės padažas Įvairių vaisių gėrimas Vaisiai
Pavakariai 15.30 val. Kukurūzų trapučiai. Arbata

 

 

 

3 savaitė

3 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta avižinių dribsnių košė. Uogienė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Raugintų kopūstų sriuba. Duona (balta). Troškinta paukštiena su padažu. Biri ryžių kruopų košė. Salotos morkų su česnaku. Sultys vynuogių.Vaisiai
Pavakariai 15.30 val. Daržovių salotos su paprika. Duona (balta). Kmynų arbata
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Penkių grūdų dribsnių košė. Uogienė. Arbata.
Pietūs 12.10 val. Makaronų sriuba. Batonas. „Kaimiški“ didžkukuliai. Grietinė. Tarkuotos morkos su cukrumi. Kefyras
Pavakariai 15.30 val. Salotos „Naujiena“ (obuoliai su marinuotais burokėliais ir grietine). Batonas. Vaisiai
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Virti makaronai su sviestu. Sviesto – grietinės padažas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Perlinių kruopų sriuba su bulvėmis. Duona (balta). Balandėliai  su kiauliena (tausojantis). Virtos bulvės. Marinuoti agurkai. Gėrimas obuolių sulčių.Vaisiai
Pavakariai 15.30 val. Burokėlių ir mar. agurkų salotos (pikantiškos). Duona (balta). Arbata
Ketvirtadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta kukurūzų kruopų košė. Sviestas. Kakava su kondensuotu pienu
Pietūs 12.10 val. Daržovių sriuba. Duona (balta). Malta paukšt. filė su kiauš.,krak.,majon. plakiniu (Paukštienos kepinukas) Virtos bulvės. Sviestas. Salotos morkų su česnakais ir majonezu Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai
Pavakariai 15.30 val. Varškės apkepas. Saldus grietinės padažas. Arbata
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Kepta žuvis. Agurkai, pomidorai. Batonas. Kakava su kondensuotu pienu Vaisiai
Pietūs 12.10 val. Barščiai su pupelėmis. Duona (balta). Maltas kiaulienos ir jautienos  kotketas (Svogūnėlis).Virtos bulvės. Sviestas. Morkų salotos su česnakais ir majonezu. Gėrimas iš obuolių sulčių
Pavakariai 15.30 val. Grikių trapučiai  (Ustukių malūnas). Arbata

 

 

Komentarai negalimi.