Mokyklos rekvizitai Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Mob.: 8 640 79107,
8 640 59414
El. paštas mokykla@vezaiciai.lt
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre
|
Priešmokyklinukai
Priešmokyklinio amžiaus vaikams 6 m.
1 savaitė
1 savaitė |
Patiekalo pavadinimas |
Pirmadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Tiršta manų kruopų košė. Uogienė.Kakava su kondensuotu pienu |
Pietūs 12.10 val. |
Pupelių sriuba. Duona (balta). Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis) Virtos bulvės Sviesto – grietinės padažas. Salotos burokėlių. Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai |
Pavakariai 15.30 val. |
Riestainiai „Kaimiški“ „Javinė“ .Arbata be cukraus |
Antradienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Kvietinių dribsnių košė. Uogienė. Arbata .Vaisiai. |
Pietūs 12.10 val. |
Trinta daržovių sriuba. Batonas. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis). Sviesto – grietinės padažas Tarkuotos morkos su sukrumi. Kefyras. |
Pavakariai 15.30 val. |
Pieniška makaronų sriuba Batonas |
Trečiadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Tiršta ryžių kruopų košė su razinomis Sviestas. Arbata |
Pietūs 12.10 val. |
Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis.Duona (balta). Malta kiauliena su kmynais„ Berželis“, Virtos bulvės. Sviestas .Salotos kopūstų su aliejaus padažu,įvairių vaisių ir morkų syltys. |
Pavakariai 15.30 val. |
Plėšomos sūrio lazdelės PIK – NIK. Vaisiai |
Ketvirtadienis |
Vaisiai bananai |
Pusryčiai 8.40 val. |
Omletas su sūriu. Pomidorai. Batonas. Arbata |
Pietūs 12.10 val. |
Rūgštynių sriuba su bulvėmis, Duona (balta), Mėsos - grikių troškinys (tausojantis), Marinuoti agurkai, Sultys apelsinų 100% |
Pavakariai 15.30 val. |
Kopūstų ir pomidorų salotos su aliejaus padažu Batonas Vaisiai |
Penktadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Kepti varškėčiai Uogienė . Arbata |
Pietūs 12.10 val. |
Barščiai su bulvėmis. Duona (balta). Bulvių plokštainis su kiauliena. Grietinė. Marinuoti agurkai.Sultys vynuogių. |
Pavakariai 15.30 val. |
Jogurtas Magija 2,5% Vaisiai |
2 savaitė
2 savaitė |
Patiekalo pavadinimas |
Pirmadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Tiršta grikių kruopų košė (tausojantis). Sviestas. Kakava su kondensuotu pienu. |
Pietūs 12.10 val. |
Žirnių sriuba. Duona (balta). Kiaulienos guliašas su padažu (tausojantis). Virtos bulvės. Salotos morkų su česnaku. Gėrimas obuolių sulčių. |
Pavakariai 15.30 val. |
22% varškės sūrelis „Magija“ Vaisiai. |
Antradienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Blynai su obuoliais. Uogienė. Arbata |
Pietūs 12.10 val. |
Pertrinta paukštienos sriuba. Duona (balta). Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis). Sviesto – grietinės padažas Tarkuotos morkos su sukrumi. Kefyras. |
Pavakariai 15.30 val. |
Kopūstų salotos su morkomis ir obuoliais, ir majonezu. Batonas Arbata be cukraus Vaisiai. |
Trečiadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Tiršta perlinių kruopų košė. Sviestas. Arbata .Vaisiai |
Pietūs 12.10 val. |
Šv. kopūstų sriuba su bulvėmis. Duona (balta). Kiaulienos malti kotletai troškinti su raudonu padažu (tausojantis). Virtos bulvės. Salotos kopūstų. Šviežių obuolių ir kriaušių kompotas |
Pavakariai 15.30 val. |
Varškės spygliukai (tausojantis) Grietinė . Arbata |
Ketvirtadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Lietiniai su vaisiais. Grietinė. Arbata |
Pietūs 12.10 val. |
Barščiai su pupelėmis ir bulvėmis. Duona (balta). Plovas su kiauliena. Marinuoti agurkai. Obuolių sultys. |
Pavakariai 15.30 val. |
Pieniška ryžių kruopų sriuba. Batonas. Vaisiai |
Penktadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Varškės kukulaičiai. Grietinė. Arbata. |
Pietūs 12.10 val. |
Perlinių kruopų sriuba. Duona (balta). Malta kiaul. su morkų įdaru. Salotos burokėlių. Virtos bulvės Sviesto – grietinės padažas Įvairių vaisių gėrimas Vaisiai |
Pavakariai 15.30 val. |
Kukurūzų trapučiai. Arbata |
3 savaitė
3 savaitė |
Patiekalo pavadinimas |
Pirmadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Tiršta avižinių dribsnių košė. Uogienė. Arbata |
Pietūs 12.10 val. |
Raugintų kopūstų sriuba. Duona (balta). Troškinta paukštiena su padažu. Biri ryžių kruopų košė. Salotos morkų su česnaku. Sultys vynuogių.Vaisiai |
Pavakariai 15.30 val. |
Daržovių salotos su paprika. Duona (balta). Kmynų arbata |
Antradienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Penkių grūdų dribsnių košė. Uogienė. Arbata. |
Pietūs 12.10 val. |
Makaronų sriuba. Batonas. „Kaimiški“ didžkukuliai. Grietinė. Tarkuotos morkos su cukrumi. Kefyras |
Pavakariai 15.30 val. |
Salotos „Naujiena“ (obuoliai su marinuotais burokėliais ir grietine). Batonas. Vaisiai |
Trečiadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Virti makaronai su sviestu. Sviesto – grietinės padažas. Arbata |
Pietūs 12.10 val. |
Perlinių kruopų sriuba su bulvėmis. Duona (balta). Balandėliai su kiauliena (tausojantis). Virtos bulvės. Marinuoti agurkai. Gėrimas obuolių sulčių.Vaisiai |
Pavakariai 15.30 val. |
Burokėlių ir mar. agurkų salotos (pikantiškos). Duona (balta). Arbata |
Ketvirtadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Tiršta kukurūzų kruopų košė. Sviestas. Kakava su kondensuotu pienu |
Pietūs 12.10 val. |
Daržovių sriuba. Duona (balta). Malta paukšt. filė su kiauš.,krak.,majon. plakiniu (Paukštienos kepinukas) Virtos bulvės. Sviestas. Salotos morkų su česnakais ir majonezu Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai |
Pavakariai 15.30 val. |
Varškės apkepas. Saldus grietinės padažas. Arbata |
Penktadienis |
|
Pusryčiai 8.40 val. |
Kepta žuvis. Agurkai, pomidorai. Batonas. Kakava su kondensuotu pienu Vaisiai |
Pietūs 12.10 val. |
Barščiai su pupelėmis. Duona (balta). Maltas kiaulienos ir jautienos kotketas (Svogūnėlis).Virtos bulvės. Sviestas. Morkų salotos su česnakais ir majonezu. Gėrimas iš obuolių sulčių |
Pavakariai 15.30 val. |
Grikių trapučiai (Ustukių malūnas). Arbata |
Komentarai negalimi.
|
|