Mokyklos rekvizitai

Klaipėdos r. Vėžaičių pagrindinė mokykla
Kodas 191793430
Gargždų g. 28, Vėžaičiai, Klaipėdos r. sav.
Tel.: (8 46) 45 8232,
(8 46) 45 8150
Faks. (8 46) 45 8232
El. paštas vezaiciumokykla@gmail.com
Duomenys kopijuojami ir saugomi juridinių asmenų registre

Pamokų laikas

1. 8:00 - 8:45
2. 8:55 - 9:40
3. 10:00 - 10:45
4. 11:15 - 12:00
5. 12:10 - 12:55
6. 13:05 - 13:50
7. 14:00 - 14:45
8. 14:50 - 15:35

 

2019 vasario mėn.
P A T K P Š S
« Sau    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Sustok, akimirka …

img_2065 p1330648 img_7173 img_7366 img_8513 unnamed4 img_6453 img_6363 SAMSUNG CAMERA PICTURES disputas-5 img_8794 img_8765 simtadienis-7 img_7710 img_1115 img_9823 img_3319 img_8280 isukis2-17 img_6287 p1150991 p_20180215_112153 img_7242 futbolas-195 img_8539 img_2849 img_7297 disputas-7 dsc_6001 img_8510 img_5748 img_0863 kovo_11-10 p1150975 simtadienis-10 img_3814 img_8623 img_0228 OLYMPUS DIGITAL CAMERA img_1329

Priešmokyklinukai

Priešmokyklinio amžiaus vaikams 6 m.

1 savaitė

1 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta manų kruopų košė. Uogienė.Kakava su kondensuotu pienu
Pietūs 12.10 val. Pupelių sriuba. Duona (balta). Maltas kiaulienos šnicelis troškintas (tausojantis) Virtos bulvės Sviesto – grietinės padažas.  Salotos burokėlių. Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai
Pavakariai 15.30 val. Riestainiai „Kaimiški“ „Javinė“ .Arbata be cukraus
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Kvietinių dribsnių košė. Uogienė. Arbata .Vaisiai.
Pietūs 12.10 val. Trinta daržovių sriuba. Batonas. Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (tausojantis).  Sviesto – grietinės padažas Tarkuotos morkos su sukrumi. Kefyras.
Pavakariai 15.30 val. Pieniška makaronų sriuba Batonas
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta ryžių kruopų košė su razinomis Sviestas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis.Duona (balta). Malta kiauliena su kmynais„ Berželis“, Virtos bulvės. Sviestas .Salotos kopūstų su aliejaus padažu,įvairių vaisių ir morkų syltys.
Pavakariai 15.30 val. Plėšomos sūrio lazdelės  PIK – NIK. Vaisiai
Ketvirtadienis Vaisiai bananai
Pusryčiai 8.40 val. Omletas su sūriu. Pomidorai. Batonas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Rūgštynių sriuba su bulvėmis, Duona (balta), Mėsos -  grikių troškinys (tausojantis), Marinuoti agurkai, Sultys  apelsinų 100%
Pavakariai 15.30 val. Kopūstų ir pomidorų salotos su aliejaus padažu  Batonas Vaisiai
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Kepti varškėčiai  Uogienė . Arbata
Pietūs 12.10 val. Barščiai su bulvėmis. Duona (balta). Bulvių plokštainis su kiauliena. Grietinė. Marinuoti agurkai.Sultys vynuogių.
Pavakariai 15.30 val. Jogurtas Magija  2,5% Vaisiai

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 savaitė

2 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta grikių kruopų košė (tausojantis). Sviestas. Kakava su kondensuotu pienu.
Pietūs 12.10 val. Žirnių sriuba. Duona (balta). Kiaulienos guliašas su padažu (tausojantis). Virtos bulvės. Salotos morkų su česnaku. Gėrimas obuolių sulčių.
Pavakariai 15.30 val. 22% varškės sūrelis „Magija“ Vaisiai.
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Blynai su obuoliais. Uogienė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Pertrinta paukštienos sriuba. Duona (balta). Tarkuotų bulvių cepelinai su varške (tausojantis).  Sviesto – grietinės padažas Tarkuotos morkos su sukrumi. Kefyras.
Pavakariai 15.30 val. Kopūstų salotos su morkomis ir obuoliais, ir majonezu.  Batonas Arbata be cukraus Vaisiai.
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta perlinių kruopų košė. Sviestas. Arbata .Vaisiai
Pietūs 12.10 val. Šv. kopūstų sriuba su bulvėmis. Duona (balta). Kiaulienos malti kotletai troškinti su raudonu padažu  (tausojantis). Virtos bulvės. Salotos kopūstų. Šviežių obuolių ir kriaušių kompotas
Pavakariai 15.30 val. Varškės spygliukai (tausojantis)  Grietinė . Arbata
Ketvirtadienis
Pusryčiai 8.40 val. Lietiniai su vaisiais. Grietinė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Barščiai su pupelėmis ir bulvėmis. Duona (balta). Plovas su kiauliena. Marinuoti agurkai. Obuolių sultys.
Pavakariai 15.30 val. Pieniška ryžių kruopų sriuba. Batonas. Vaisiai
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Varškės kukulaičiai. Grietinė. Arbata.
Pietūs 12.10 val. Perlinių kruopų sriuba. Duona (balta). Malta kiaul. su morkų įdaru. Salotos burokėlių. Virtos bulvės Sviesto – grietinės padažas Įvairių vaisių gėrimas Vaisiai
Pavakariai 15.30 val. Kukurūzų trapučiai. Arbata

 

 

 

3 savaitė

3 savaitė Patiekalo pavadinimas
Pirmadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta avižinių dribsnių košė. Uogienė. Arbata
Pietūs 12.10 val. Raugintų kopūstų sriuba. Duona (balta). Troškinta paukštiena su padažu. Biri ryžių kruopų košė. Salotos morkų su česnaku. Sultys vynuogių.Vaisiai
Pavakariai 15.30 val. Daržovių salotos su paprika. Duona (balta). Kmynų arbata
Antradienis
Pusryčiai 8.40 val. Penkių grūdų dribsnių košė. Uogienė. Arbata.
Pietūs 12.10 val. Makaronų sriuba. Batonas. „Kaimiški“ didžkukuliai. Grietinė. Tarkuotos morkos su cukrumi. Kefyras
Pavakariai 15.30 val. Salotos „Naujiena“ (obuoliai su marinuotais burokėliais ir grietine). Batonas. Vaisiai
Trečiadienis
Pusryčiai 8.40 val. Virti makaronai su sviestu. Sviesto – grietinės padažas. Arbata
Pietūs 12.10 val. Perlinių kruopų sriuba su bulvėmis. Duona (balta). Balandėliai  su kiauliena (tausojantis). Virtos bulvės. Marinuoti agurkai. Gėrimas obuolių sulčių.Vaisiai
Pavakariai 15.30 val. Burokėlių ir mar. agurkų salotos (pikantiškos). Duona (balta). Arbata
Ketvirtadienis
Pusryčiai 8.40 val. Tiršta kukurūzų kruopų košė. Sviestas. Kakava su kondensuotu pienu
Pietūs 12.10 val. Daržovių sriuba. Duona (balta). Malta paukšt. filė su kiauš.,krak.,majon. plakiniu (Paukštienos kepinukas) Virtos bulvės. Sviestas. Salotos morkų su česnakais ir majonezu Gėrimas obuolių sulčių. Vaisiai
Pavakariai 15.30 val. Varškės apkepas. Saldus grietinės padažas. Arbata
Penktadienis
Pusryčiai 8.40 val. Kepta žuvis. Agurkai, pomidorai. Batonas. Kakava su kondensuotu pienu Vaisiai
Pietūs 12.10 val. Barščiai su pupelėmis. Duona (balta). Maltas kiaulienos ir jautienos  kotketas (Svogūnėlis).Virtos bulvės. Sviestas. Morkų salotos su česnakais ir majonezu. Gėrimas iš obuolių sulčių
Pavakariai 15.30 val. Grikių trapučiai  (Ustukių malūnas). Arbata

 

 

Komentarai negalimi.